Fastighetsägare

Är du en fastighetsägare som inom kommande månader har eller kommer få ett antal tomma ytor? Grattis!

Ni har turen som kan förändra och förstärka er handelsplats, tillsammans med våra koncept och er vilja att skapa liv så kan vi ge en boost till närliggande handel. Att vara rädd för tomhet är fel, se det som en möjlighet, den möjligheten börjar med ett samtal till oss. Vi svarar alltid och delar gärna med oss av våra kunskaper.

Varje samarbete börjar med platsbesök, här vill vi involvera er personal på plats, de känner oftast till staden, historiken etc bättre än vi gör. Vi tillför nyheter och en produktutveckling som ni kanske aldrig tidigare hade fått med en statisk 100% uthyrd plats, alla produkter kräver sitt nytillskott. Popup Agency ser till att ni utvecklas och får något nytt att kommunicera ut till marknaden, här kan man våga chansa och testa, vi lovar att ni kommer ses mer som en aktiv fastighetsägare av hyresgäster, kommuner och främst era besökare.

Det finns gott om PR och marknadsvärde i att sätta korta roliga och spännande koncept så våga ta chansen.

Ring redan idag, det finns många koncept som vill chansa. Det kan bli en riktigt bra affär för fastigheten men kanske främst för helheten.

Kontakta oss

Din produkt är tillagd

×