Karriär

Praktik

Du kommer att hjälpa vårt kommersiella team om 5 personer. Din roll går ut på att ta hand om inkommande förfrågningar för etableringar av popupbutiker och du kommer att arbeta med varje varumärke tillsammans med en Brand Manager och du ska hjälpa dem att utveckla sitt koncept så att det passar för en popup och att de etableras på rätt plats och i rätt lokal. Detaljhandel förändras, och eftersom du kommer att vara i direktkontakt med nya användare kommer du att informera varumärken om hur en kortsiktig butikslokal kan ha en väldigt positiv inverkan på deras affärer - oavsett om det ska öka långsiktigt varumärkesmedvetenhet eller att främja Kortfristiga intäkter - allt genom att använda vår plattform. Du kommer att utveckla en fördjupad kunskap om våra interna system och verktyg. Du kommer att medverka till att göra stora volymer av utgående korrespondenser per dag, så du bör ha hög energi, bekvämt att ta upp telefonen och ha en passion för varumärken och detaljhandel.

Du kommer vara en tidig medlem i det 5 man starka kommersiella teamet som ansvarar för alla aspekter av ökade transaktioner på Popup Agency-plattformen. Du kommer att arbeta med hög energi, utgående team som verkligen njuter av det arbete de gör. Vår bakgrund är från en rad olika teknikföretag och fastighetsbolag. Vi har arbetat med marknadsledande globala fastighetsbolag och vi har hjälpt oss till att öppna över 300 popup butiker - och nu planerar vi att 1000 till! Vi brukar ha musik på vårt kontor på Götgatsbacken på Södermalm i Stockholm och vi arbetar ibland udda tider om det behövs. Teamet arbetar hårt för att vi älskar vad vi gör, och det är viktigt att vi har roligt tillsammans.


Vi letar efter bra kommunikatörer och ambassadörer som är bekväma med att kommunicera via telefon och e-post. Du bör ha en naturlig känsla för att bygga nätverk med människor från alla bakgrunder. Vanligtvis skulle vi förvänta oss att du har erfarenhet försäljning eller butiksetableringar men vi kan acceptera exceptionell talang med mindre erfarenhet. Helst kommer du att ha en bakgrund från att ha arbetat med varumärken och ha en förståelse för Sveriges detaljhandelsmarknad, även om det är något som vi hjälper till med att lära dig över tid.

Vi får idéer att hända och vi arbetar med de mest kreativa och hetaste varumärkena i Sverige och resten av världen. Högt i tak. Snabba beslut och inget skitsnack. Vi får dig att skapa mer kreativa lösningar än du tror.

 

Du...


Vågar lyfta telefonen för att kontakta våra nya användare för att uppmuntra dem att utnyttja sina profiler så mycket som möjligt

Är proaktiv när du undersöker varje ny användares webbplats, sociala medier sidor, tidigare satsningar.

Är dynamisk med att kontakta varje enskild begäran som kommer igenom - ingen kan missas! Du är även kreativ när du hittar nya märken, både på gator och online när du har möjlighet.

Vi vill att du ska få växa och framöver bli fast anställd

Vi ser gärna att du har akademisk bakgrund, men rätt person med relevant erfarenhet står lika högt.

Arbetsuppgifter


Arbeta med en Brand Manager för att hjälpa till att stänga transaktioner på plattformen

Vara ett stöd för andra projekt eller uppgifter som kommer upp i verksamheten

Hitta sätt att förbättra våra processer och regelbundet ta med era idéer till bordet

  •  

Jobbtyp:

Praktik

Arbetsplats:

Stockholm

Utbildningskrav:

Gymnasium eller motsvarande

Språkkrav:

Svenska och Engelska

Din produkt är tillagd

×