Om oss

 

 

 

Popup Agency sammankopplar entreprenörer & fastighetsägare via exklusiva korttidsavtal och etablerar idéer och drömmar på platser som överraskar alla!­


Handelsbranschen utvecklas för var dag som går och samhället likaså, detta till stor del pga digitaliseringen. Popup Agency är ett nytänkande techbolag som på ett roligt och kreativt arbetssätt möter framtidens krav inom handeln. Vår vision är att det ska vara lika enkelt att öppna en popup-butik som att boka ett hotellrum. Därför utgår allt arbete och alla bokningar från vår portal www.popupagency.se.

Vi förmedlar idéer och drömmar på platser som överraskar och förbryllar. Vi skapar på så sätt nytta för både fastighetsägare, näringsidkare och i slutändan bidrar vi även till en unik shoppingupplevelse för konsumenten. Med andra ord, Popup Agency gör alla till vinnare! Vi skapar unika möjligheter för både traditionella verksamheter och nya e-handlare. Vi välkomnar dem in i handels nya era genom att placera dem i rätt miljö med rätt lokalstorlek samt i rätt säsong riktad mot rätt målgrupp.

Popup Agency arbetar inom fastighetsbranschen, en traditionell bransch som generellt sett bedrivs precis som den alltid har gjort. Vi vill få denna bransch att kliva utanför boxen med hjälp av vår digitala plattform som säkerställer snabbhet, enkelhet och mer kundnytta för samtliga involverade parter. Tiden har hunnit ikapp branschen och man kan minst sagt säga att ett maktskifte har skett. Konsumenterna är idag dem som sitter på mest makt och dessa efterfrågar tillgänglighet, öppenhet, prisvärdighet och förnyelse. Kort och gott, konsumenten söker efter popup-butiker!

Din produkt är tillagd

×