BloggPopup Agency når äntligen sin drömgräns och öppnar upp sin 500:e popup butik i Sverige.

”Vi ser verkligen att tiden är helt rätt för oss och vi fortsätter att kontinuerligt sätta nya popup butiker åt våra kunder runt om i hela landet".

Vad gör egentligen Popup Agency?

Är du intresserad av att vet mer om vad vi egentligen gör och se vilka vi är som arbetar på Popup agency? Kom och träffa oss på Stockholm Fashion District under modeveckan 7 - 9 februari. 

Trendspaning 2018

Vad är årets så kallade trender? Eller vad är egentligen en trend och hur mycket påverkar dessa dig som företagare? Vilka färger är det som gäller i år? Måste man verkligen anamma dessa trender? Hur mycket "trend" ska man tänka när man ska öppna en popup butik?

31:an

På Götgatan 31, Slussen, ligger Stockholms minsta galleria, 31:an. Under hösten 2017 har fastighetsägaren startat ett samarbete med företaget Popup Agency. Tillsammans ska de nu utveckla gallerian och ta den till nya höjder.

"Äntligen gör jag något som betyder någonting"

I detta blogginlägg delar Peter Scherr, delägare i popupagency, med sig av sina tankar och funderingar om framtidens retail och våra pågående trender. 

Hur startar man en popup-butik?

Vad ska man tänka på innan? Vad behöver man?
Vilket kundsegment ska man rikta in sig emot? Vilken stad? Frågorna är många innan man startar en popup. Vi tänkte hjälpa dig med svar på några utav dem.

Poppis med
popup

Söndagen den 3 september kunde man i GP läsa om popupbutikernas framåt-marsch. Popup agency hade självfallet ett litet strå med i stacken. Klicka vidare för att läsa hela artikeln.


Tips & Trix

Att hyra en pop up butik innebär att ha ett relativt litet område att arbeta med. På toppen av detta, har du ett krav på att etablera butiken och sedan gå vidare snabbt och smidigt utan att lämna ett spår av din verksamhet. I detta inlägg lär vi ut lite tips och trix!

Box Park

Världen förändras, handeln likaså. Runt om i världen blir Box Parks mer och mer vanligt och det dröjer inte lång tid innan vi ser en i Sverige.

Din produkt är tillagd

×