Penthouse Studio
Penthouse Studio SOFO


Intresserad av en lokal för event, fotografering eller konferens?

Denna penthouse studio är en helt unik ateljé/lokal, ca 100 kvm, som passar perfekt för special arrangemang för sällskap om ca 30 personer, som vill ha det där lilla extra.

Lokalen ligger högst upp i en sekelskiftesfastighet, mitt emot Skrapan och har en magisk utsikt över Södermalms takåsar. Lokalen inreddes som ateljé på 1940- talet till konstnären Bror Hjort. Näste man på tur i lokalen var konstnären Endre Nemes och därefter kom fotografen Hans Gedda att husera i lokalen under 25 år.


One of a kind

Denna luftiga och ljusa vinds-ateljén består av en ateljédel om ca 45 kvm, med 3,7 meters takhöjd, ett stort takfönster, som kan mörkläggas vid behov. Intill denna yta ligger ett ca 30 kvm stort rundat tornrum med vackra fönsterpartier. I lokalen finns ett kök på ca 15 kvm, utrustat med Bertazzoni induktionsspis, kyl/frys, diskmaskin och arbetsbänk. Övriga ytor består av hall och ett badrum med dusch och toalett. Hiss finns


Detta är sannerligen en unik och fantastisk lokal som väntar på att fyllas med spännande happenings. Kontakta oss redan idag så ser vi till att din dröm blir till verklighet!


Din produkt är tillagd

×