Nordstan, ca 63kvm

Göteborg

  • Vecka

    Från 20.000 kr

Alla priser är exklusive moms.63 m2
Fasta öppettider
Butik
Mat & dryck
Event
Säsong

Beskrivning

Har du en ny idé eller koncept, vill driva ett marknadsföringsevent, förstärka en kampanj eller utöka dina redan existerande butiker under en period med en popup? Här är en lokal redo att använda från dag ett! 

Lokalen är ljus med vitmålade väggar och neutral linoleummatta. Längs väggarna finns gardinskenor med vit gardin, som enkelt kan användas för uppbyggnad av provrum eller för att gränsa av lokalen. I taket finns nät, perfekt för att hänga inredning eller skyltar i, spotlights på skenor med möjlighet till pendlande LED lampor som ger bra belysning i lokalen. Kassa och färdig betallösning står redo. Det ingår även wifi, ett multiroom högtalarsystem med Spotify Enterprisekonto och digital entréskyltning ovanför entrén. 

Nordstaden är Sveriges populäraste köpcentrum med ca 30 miljoner besökare varje år och 6000 personer som jobbar under samma tak. Köpcentrumet har bästa läget mitt i city och  ligger i direkt anslutning till både centralstationen och brunnsparken och fungerar därför som knytpunkt för kollektivtrafiken. Under ett och samma tak finns flagship-stores, småbutiker, restauranger och caféer. Stor variation och tillgänglighet gör att de erbjuder trevlig shopping för hela familjen. Det finns också ett stort parkeringsgarage i fastigheten som alltid har lediga platser. 

Öppettider Nordstan:
Måndag - fredag: 10.00-20.00
Lördag och söndag: 10.00-18.00

För att läsa mer om Nordstaden, klicka HÄR


Faciliteter
Wi-fi inredning Lager Skyltfönster Kök Lastkaj Handikapanpassad El VVS WC
Belysning

Karta

Street view

Värt att veta

Information saknas.

Liknande lokaler
Kontakt
avatar

"Var inte detta riktigt vad du sökte efter? Kontakta mig så hjälper jag dig att hitta den perfekta lokalen!"

Bokningsförfrågan

Kontakta oss idag för att lägga vantarna på den här lokalen.