Tjänster

Vi kan ta hand om hela processen eller hjälpa dig med enstaka tjänster längs vägen. 

Personal

Saknar du säljare eller butikspersonal? Genom oss kan du hyra duktig och kunnig personal, som är van vid att snabbt sätta sig in i nya produkter och varor.

Kassasystem

Om du inte har ett kassasystem så kan du hyra ett från oss. Det ger dina anställda ett snabbt och enkelt försäljningsverktyg och dina kunder får bekväma betalningsmetoder.

Belysning

En av de viktigaste komponenterna för att locka in kunder till butik och få dina varor att se bättre ut, är en bra belysning. Det kommer att ta din butik till nästa nivå.

Inredning

Vi har inredning som kan anpassas till dina produkter och din lokal. Om du har några speciella idéer på specialinredning kan vi hjälpa dig att ta fram denna. Läs mer hos samarbetspartner Popup aktuten

Köpa lokal

Är du intresserad av att köpa en event- eller butikslokal? Vi har goda kontakter inom fastighetsbranschen och kan hjälpa dig att hitta rätt lokal snabbt och effektivt. Kontakta gärna oss för en förutsättningslös diskussion!

Sälja lokal

Har du en event- eller butikslokal som du vill bli av med? Vi har stor erfarenhet av marknaden och kan lösa din situation så fort som möjligt genom våra kontakter inom retail. Kontakta oss idag för en förutsättningslös diskussion!

Hyr en lokal

Att hitta rätt lokal till rätt kund är vår specialkompetens. Du kan antingen leta bland våra listade lokaler HÄR, eller kontakta oss förutsättningslöst för att hitta en lokal efter dina önskemål.

Hyr ut en lokal

Behöver ni hitta hyresgäster, eller letar ni efter något nytt och spännande till er handelsplats? Vi har en lång lista av kunder som är ute efter den rätta lokalen. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi hur vi kan hjälpa er.

Roadshow

Vill ni visa upp er på mer än ett ställe? Popup kan vara en mycket stark del i er marknadsstrategi. Vi kan hjälpa er att planera en popup-turné, med de perfekta platserna.

Drop and sell

Hyr en plats i vår nästa ’The Days of’ butik”. Allt du behöver göra är att betala en fast kostnad och skicka dina varor till oss. Sedan sköter vi butiken inkl allt!

Besöksräknare

Information om kunder är en viktig framgångsfaktor idag. Vi kan hjälpa dig att få en bättre överblick. Hur många besökare? Är det män eller kvinnor? Unga eller gamla? 

Låscylindrar

Ibland är det små problem som äter mest tid. Behöver du till exempel nya lås till din Popup? Vi kan byta ut dina låscylindrar mot nya.

Foliering

För att skapa en mer unik säljmiljö och lyfta varumärket kan vi foliera väggar, golv och fönster. Foliering är också ett bra sätt att marknadsföra en lokal om den står tom.

Butiks-koncept

Vi kan skapa ett unikt butikskoncept av din produkt, ehandel eller varumärke. Ett bra koncept, utseende och känsla sticker ut och når fram till din målgrupp bättre.

 Foliering av tomma lokaler och butiker

Kontakta oss för pris och mer info

Translate »